Om Studenterbolaget

Siden sin opstart på Egmont kollegiet i København i 2010 har Studenterbolaget været med til at sikre bedre vilkår og fællesskab for mere end 150.000 studerende rundt om i det danske land.

I 2011 modtog vi prisen som Årets Iværksætter i København af Københavns Handelstandsforening og har siden haft et fast fokus på udvikling, for at holde prisen nede for danske studerende og ikke set os tilbage. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre fællesskaber hvor alle studerende har råd og mulighed for at være med, hvorfor vi også bakker op om Kollegie Festivaler, udklædningsfester, fodbold- og beer pong turneringer og løbende støtter studerendes organisationer og liv. Alt sammen ud fra en meget simpel men vigtig vision nemlig at skabe friheden til at feste. Dette gør vi på fire måder:

  1. ved at digitalisere og sætte alt indkøb af øl, sodavand m.m. for gymnasier, kollegier m. fl. i system. Dette gør det nemt at afholde de fester og arrangementer et socialt studieliv kræver.
  2. Ved at samle de danske studerende i et fælles netværk kan vi forhandle priser direkte med leverandørerne på alles vegne. På denne måde sikrer vi, at alle kan være med i det sociale fællesskab både på studiet og når man kommer hjem på kollegiet, med billige priser.
  3. Ved at sørge for, at man først betaler efter festen og kun betaler for brugte drikkevarer – derved minimere vi risikoen ved at holde fester for de frivillige foreninger.
  4. Ved at indgå som partner med de frivillige barforeninger og festudvalg. Hermed sikrer vi bæredygtighed og effektiv styrring så man som frivillig kan fokusere på det man helst vil nemlig at opbygge og bibeholde gode fællesskaber og sjove arrangementer, hvorfor vi netop skaber fundamentet – Friheden til at feste.

Vi har i 2017 udvidet både vores team, og optimeret hele forsyningskæden, så der er intet der kan forhindre at vi i fællesskab kan lave fester sammen med jer, i hele det danske land.

Personerne bag

andersbolas billede
Jesper Bays billede
magnuss billede
Amelias billede
Josés billede